warmtepompen voor CV en warm water.

Hoe werkt hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. Het bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenomgeving, deze wordt via het koelmiddel getransporteerd naar de binnenunit waar een warmtewisselaar zit die warmte overdraagt aan het cv-water. De warmtepomp zorgt voor warmte in het huis, terwijl de cv-ketel zorgt voor warm water en eventuele bijverwarming bij extreme kou. Op dat moment springt de ketel bij zodat u altijd bent verzekerd van een comfortabel huis.

Waarom een hybride warmtepomp?

Volgens de fabrikant bespaart u met een hybride warmtepomp tot wel 70% op uw gasverbruik. De besparing op het gasverbruik is afhankelijk van o.a. de cv-inrichting en de isolatie van de woning en het gebruik. Door de bestaande cv-installatie uit te breiden vermindert u direct uw CO2 uitstoot. Door de stijgende gasprijzen is het plaatsen van een warmtepomp in goed geïsoleerde huizen een goede investering.

hybride warmtepomp boiler.

De dubbele technologie die de elektrische weerstand van een boiler combineert met een warmtepomp, geeft nog meer comfort in het dagelijks leven van de gebruikers. De energieprestaties van de hybride warmtepomp boiler laten toe om energieklasse A te bereiken met een eenvoudige installatie. hybride warmtepomp boiler kan toch 50% energiebesparing realiseren in vergelijking met een elektrische boiler van klasse A+.

Wij plaatsen de volgende merken Remeha, Ariston, Junkers Bosch, buderus, Vaillant;

ZUINIG VERWARMEN ! voor meer info klik hier.
Nuttige internetadressen voor de verwarmingssysteem klik hier.